5 Poké Bowl momenten voor op je bucketlist

 In Uncategorized

Heb jij al een bucketlist? Dit populaire fenomeen is een must-have voor een leuk en spannend leven! Bovendien is een bucketlist een goede stok achter de deur. Je ontkomt niet meer aan het maken van die droomreis of het scoren van jouw droomhuis met de liefde van je leven.

Maar wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Daarom is het belangrijk om op je bucketlist ook de kleine geluksmomenten in te vullen. Zo zorg je ervoor dat je al het gewone en buitengewone van het leven ervaart. Maar waar haal je de inspiratie voor je bucketlist vandaan? Geen zorgen! Wij delen 5 magische Poké Bowl momenten waar jij een geluksboost van krijgt. Noteer ze op je bucketlist en ga ervoor!

1. Alleen uit eten gaan

Alleen uit eten gaan is voor veel mensen niet gebruikelijk én ontzettend spannend! Toch is dit een must-have item voor op je bucketlist. Kom bijvoorbeeld gezellig naar The Poké Bar. Creëer je eigen Poké Bowl met alle ingrediënten die jij lekker vindt. Neem plaats en geniet van een momentje voor jezelf!

En wist je dat er nog meer voordelen zijn aan alleen uit eten gaan? Als duwtje in de rug zetten we ze graag voor je op een rij:

 1. Je wordt niet afgeleid door small talk. Zo kun je je volledig focussen op je overheerlijke Poké Bowl. Wedden dat je je Poké Bowl veel lekkerder smaakt?
 2. Je hoeft geen hapje aan te bieden uit vriendelijkheid. Je Poké Bowl is van de eerste tot de laatste hap helemaal van jou!
 3. Kijk lekker naar de mensen om je heen of knoop een praatje aan. Wie weet ontmoet je nieuwe vrienden of zelfs de liefde van je leven!

2. Maak een Poké Bowl voor je date

Met dit bucketlist item geef je die alledaagse dag een verrassend tintje! En wie weet leidt het wel tot interessante ontwikkelingen in je leven. Heb je al een tijdje een crush? Of heb je onlangs een interessant persoon ontmoet die je graag beter zou leren kennen? Kom in actie!

Waag die sprong in het diepe, pak de telefoon en nodig hem/haar uit voor een dinner date bij jou thuis. Is deze eerste stap geslaagd? Mooi! Dan gaan we verder naar het eenvoudigere gedeelte.

Het is nu tijd om alle ingrediënten voor de Poké Bowls in huis te halen. De volgende ingrediënten mogen niet ontbreken op je lijstje: rijst, rauwe vis (in blokjes gesneden) en toppings naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan avocado, edamame, komkommer, ui, wortel, tomaat, maïs. Een bijkomend voordeel: een Poké Bowl heeft geen knoflook nodig! 😉

Tover jezelf om in een ware keukenprins(es) en ga aan de slag. Poké Bowls zijn in een handomdraai klaar. Zo heb je nog genoeg tijd hebt om jezelf voor te bereiden op de avond.

Twijfel je over je kookkunsten? Geen zorgen! Je kunt je date nog altijd meenemen naar The Poké Bar en trakteren op de perfecte Poké Bowl.

3. Nodig een ‘oude’ vriend uit voor een poké bowl

Je Facebook vriendenlijst loopt al snel op tot honderden vrienden. Maar wie daarvan spreek je nog geregeld? Waarschijnlijk zijn het er veel minder dan je gehoopt had! Maar de oplossing ligt binnen handbereik. Ben je klaar voor een boost van je sociale leven? Dan mag dit bucketlist item niet ontbreken! We zetten de stappen voor je op een rij:

1. Scroll door je Facebook vriendenlijst. Wie heb je al langer dan een jaar niet gesproken?

2. Stuur deze persoon het volgende bericht:


“Hi! We hebben elkaar te lang niet gesproken. Zo jammer! Zin om binnenkort bij te kletsen? Wat dacht je van een hapje eten bij The Poké Bar?”

3. Wacht op een enthousiaste reactie

4. Prik een datum

5. Geniet van je poké bowl en van je gezelschap!

6. Begin weer bij stap 1 😉

4. Kweek je eigen Poké Bowl toppings

De laatste jaren staan helemaal in het teken van gezond eten en leven. Steeds meer mensen hebben een moestuintje, waarin ze hun eigen groenten kweken. Een moestuin onderhouden werkt rustgevend én het vergroot je geluksgevoel. Wil je iedere dag zo’n geluksmomentje ervaren? Noteer ‘moestuin beginnen’ dan nu op je bucketlist!

Je eerste moestuin challenge? We dagen je uit om je lievelings Poké Bowl toppings te kweken en deze om te toveren tot een waanzinnige Poké Bowl!

Heb je inspiratie nodig? We zetten de eenvoudigste moestuin toppings voor je op een rij:

 • Komkommer
 • Wortel
 • Ui of lente-ui
 • Tomaat
 • Radijsjes
 • Paprika
 • Gember

Duurt het kweken van bovenstaande groenten je iets te lang? Natuurlijk kun je in de tussentijd gewoon naar The Poké Bar voor een smakelijke Poké Bowl!

5. Organiseer een Hawaii themafeest!

We hebben een knallend bucketlist item voor je om mee af te sluiten! Ben je er klaar voor? Nodig al je vrienden uit voor een waanzinnig Hawaii-feest en zet de boel op stelten! Ben je niet jarig binnenkort? Dan organiseer je dit feest toch gewoon omdat je de zomer mist?

Wat je allemaal moet regelen? We zetten de zaken hieronder op een rij:

 1. Reserveer je woonkamer (of een andere locatie) voor dit knalfeest
 2. Maak een Facebook-event aan en nodig al je vrienden uit. Vermeld uiteraard dat ze de bloemenkransen, rieten rokjes en hawaiiaanse shirtjes niet mogen vergeten.
 3. Versier je woonkamer met lampjes, opblaasbare palmbomen, lampionnen en bloemenslingers.
 4. Maak een afspeellijst van alle zomerhits van afgelopen jaren. Vergeet de typische hawaiiaanse deuntjes niet.
 5. Haal alle ingrediënten in huis voor de lekkerste zomerse cocktails. Kokosnoten met rietjes zijn de finishing touch!
 6. Overrompel je vrienden met de lekkerste Poké Bowls voor een goede bodem. Je maakt ze eenvoudig zelf of je haalt ze bij The Poké Bar!
 7. Dans de hele avond door!

Hopelijk heb je met deze 5 Poké Bowl momenten weer genoeg inspiratie voor je bucketlist. Welke Poké Bowl bucketlist items streep jij dit jaar af?

Recent Posts

Leave a Comment