Wilt u lekker en gezond eten? Dan is de poke bar in Den Haag iets voor u. Bij de poke bar in Den Haag kunt u overheerlijke poke bowls eten. Deze zitten bomvol smaak en u kunt er eindeloos mee variëren. Verder is het ook zo dat de poke bowls in Den Haag snel worden klaargemaakt, waardoor u niet te lang op uw eten hoeft te wachten. The Poké Bar is een van de eerste die de poke bowl naar Den Haag heeft gebracht.

Het ontstaan van poké bar Den Haag

The poké Bar in Den Haag is opgericht door Su Fang en Li-xiang. Su Fang en Li-xiang zijn neven van elkaar. Beide zijn ze opgegroeid in de omgeving Den Haag. Na de havo zijn zij beiden gaan studeren aan de Hogeschool van Rotterdam. Met de diploma bedrijfseconomie op zak, zochten ze naar een nieuwe uitdaging en gingen ze de hele wereld over. Tot hun verbazing kwamen ze steeds het poké concept tegen wat ze nog niet in Nederland kende. Het idee kwamen ze voor het eerst tegen wanneer ze op vakantie waren in New York. Tot hun verbazing was het zo snel, makkelijk, gezond en ongelooflijk lekker. Eenmaal teruggekeerd in Nederland hadden zij beide trek in poké, maar dit concept bestond toen helemaal niet in Nederland. Toen ontstond het idee om The Poké Bar te openen.

Poké bowls

Bij The Poké Bar in Den Haag kunt u uit verschillende poké bowls kiezen. Alle poké bowls die The Poké Bar verkoopt kunt u ook thuis laten bezorgen. Bij The Poké Bar kunt u kiezen uit signature poke bowls en signature sushi ritto. Ook kunt u uw eigen poké bowl samenstellen. Wilt u meer weten over de verschillende poke bowls in Den haag kijkt u dan verder op deze pagina.

Locatie poke bar Den Haag

The Poké Bar heeft twee vestigingen in Den Haag. De eerste vestiging is in de foodhal MingleMush gelegen naast centraal station en de tweede vestiging is aan de Grote Halstraat 20 in het centrum. Vanuit de vestiging aan de Grote Halstraat 20 worden de poké bowls en sushi ritto´s thuisbezorgd. De openingstijden zijn op maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 20.30 uur.

Heeft u een vraag over The Poké Bar in Den Haag?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze poke bowls of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Bel ons op 070 406 4548. Stuurt u liever een mailtje? Dan kunt u een mail sturen naar info@thepokebar.nl. Ons team staat klaar om u bij al uw vragen te helpen.

 

TO TOP