Poké bowl met tonijn

Zin in tonijn en wilt u graag iets gezonds met tonijn eten?

Probeer dan de poke bowl met tonijn! The Poké Bar in Den Haag heeft de lekkerste poke bowls met tonijn. De poke bowl met tonijn zit bij ons boordevol smaak. Verder is het ook heel gezond en kunt u het bij ons makkelijk variëren.

Poké bowl met tonijn

Classic Tuna Poké

The Poké bar verkoopt verschillende soorten poke bowls. De poke bowl waar tonijn in zit heet de Classic tuna poké. De classic tuna poké bestaat uit tonijn, avocado, komkommer, wakame, wortel, nori, sesam mix en sesam shoyu dressing.

In onze poke bar in Den Haag kunt u een kijkje nemen en de overheerlijke poke bowl met tonijn proeven. Kom langs om uw poke bowl met tonijn te vinden. Zo kunnen wij voor u de perfecte poke bowl met tonijn klaarmaken.

CLASSIC-TUNA-POKÉ

Benieuwd naar onze andere Poké bowls?

Veggie Poké

VEGGIE-POKE

Crispy Chicken Poké

CRISPY-CHICKEN-POKÉ

Classic Salmon Poké

CLASSIC-SALMON-POKÉ

Chicken Poké

CHICKEN-POKÉ

Ebi Tempura Poké

EBI-TEMPURA-POKÉ

Spicy Shrimps Poké

SPICY-SHRIMPS-POKÉ
Tonijn

Tonijn is een verzamelnaam voor enkele soorten oceaan vissen uit de familie der makrelen. Tonijnen zijn snelle zwemmers die snelheden kunnen bereiken van 75 km/u. Hun lichaam is dicht bij de staart erg slank, de staart is diep gevorkt, en er zijn twee rugvinnen. Tonijnen voeden zich met haring, makreel, inktvis en zandspieringen kwallen. Ze komen het gehele jaar voor in de Atlantische Oceaan, Grote Oceaan en de Middellandse Zee, in de lente en zomer trekken ze noordwaarts en komen dan soms in de Noordzee voor. Tonijn wordt vooral gebruikt als voedsel. In heel de wereld, dus ook in Nederland wordt tonijn gezien als een lekkernij. Tonijn wordt vaak geserveerd bij een buffet. Men kan tonijn eten op brood of op een toastje. Maar ook in een poke bowl.

Bent u al geïnteresseerd in onze pokebowls met tonijn, of bent u nog niet helemaal overtuigd? Wij geven graag nog even aan wat de voordelen van een poke bowl tonijn bij The Pokébar in Den Haag zijn!

  • Tonijn bevat veel eiwitten dat gezond is voor het lichaam, maar ook voor spieropbouw bij het sporten
  • Door omega-3 vetzuren is tonijn gezond voor het hart en de bloedvaten
  • Door de vitamine B en het ijzer van tonijn verlaagt het de bloeddruk en is het goed voor de bloedsomloop
  • Uw poke bowl tonijn kunt u geheel zelf samenstellen met alle ingrediënten die u lekker vindt.
  • Veel groente en veel fruit. Dus naast dat wij lekkere ingrediënten gebruiken, bereiden wij voor u ook een gezonde maaltijd
CLASSIC-TUNA-POKÉ
Onze locaties

Locatie The Pokébar Den Haag

The Poké Bar heeft twee vestigingen in Den Haag. De eerste vestiging is in de foodhal MingleMush gelegen naast centraal station en de tweede vestiging is aan de Grote Halstraat 20 in het centrum. Vanuit de vestiging aan de Grote Halstraat 20 worden de poké bowls en sushi ritto´s ook thuisbezorgd. De openingstijden zijn op maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 20.30 uur.

Veelgestelde vragen

Ja, wij bezorgen ook.

Ja zeker, in het menu onder “Winkel” kunt u online bestellen. Het is mogelijk om te kiezen voor bezorgen of afhalen.

Nee dit is bij ons niet nodig, u kunt gewoon langs komen.

Dat is bij ons geen probleem! U kunt kiezen voor een vegetarische poké bowl of zelf eentje samen stellen.

TO TOP