Zin in kip en wilt u graag iets gezonds met kip eten? Probeer dan de poke bowl met kip! The Poké Bar in Den Haag heeft voor u de lekkerste poke bowls met kip. De poke bowl met kip zit bij ons bomvol met smaak. Verder is het ook heel gezond en kunt u het bij ons makkelijk variëren.

Kip

De kip is tevens de meest voorkomende vogelsoort ter wereld. Er zijn op de wereld 52 miljard kippen. Er bestaat een zeer groot aantal rassen. Een kip wordt vooral gebruikt als voedsel. In heel de wereld, dus ook in Nederland wordt kip gezien als een lekkernij. Kip wordt vaak gebruikt bij een buffet. Men kan kip eten op brood of op een toastje. Maar ook in een poke bowl. Kip wordt in veel gerechten gebruikt. Je hebt heel wat maaltijden die je met kip kunt klaarmaken. Een van de gerechten die je met kip kunt klaarmaken is natuurlijk de overheerlijke poke bowl.

Poké bowl met kip

The Poké bar verkoopt verschillende soorten poke bowls. De poke bowls waar kip in zitten zijn de:

–  Chicken Poké

De Chicken Poké bestaat uit gerookte kip, komkommer, edamame, wortel, uien, sesam mix, knapperige uien en natsumi-dressing.

–  Crispy Chicken Poké

De Crispy Chicken Poké bestaat uit krokante kip, komkommer, edamame, wortel, rode ui, sesam mix, krokante uien en Natsumi-dressing.

In onze poke bar in Den Haag kunt u een kijkje nemen en de overheerlijke poke bowls met kip proeven. Kom langs om uw favoriete poke bowl met kip te vinden. Zo kunnen wij voor u de perfecte poke bowl met kip klaarmaken.

Locatie poke bar Den Haag

The Poké Bar heeft twee vestigingen in Den Haag. De eerste vestiging is in de foodhal MingleMush gelegen naast centraal station en de tweede vestiging is aan de Grote Halstraat 20 in het centrum. Vanuit de vestiging aan de Grote Halstraat 20 worden de poké bowls en sushi ritto´s ook thuisbezorgd. De openingstijden zijn op maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 20.30 uur.

Heeft u een vraag over onze poké bowl kip?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze poke bowls of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Bel ons op 070 406 4548. Stuurt u liever een mailtje? Dan kunt u een mail sturen naar info@thepokebar.nl. Ons team staat klaar om u bij al uw vragen te helpen.

TO TOP