Poké bowl met kip

Zin in kip en wilt u graag iets gezonds met kip eten?

Probeer dan de Poké bowl met kip! The Poké Bar in Den Haag heeft voor de lekkerste Poké bowl met kip zit bij ons bomvol met smaak. Verder is het ook heel gezond en kunt u het bij ons makkelijk variëren.

Poké bowl met kip

Chicken Poké

De Chicken Poké bestaat uit gerookte kip, komkommer, edamame, wortel, uien, sesam mix, knapperige uien en natsumi-dressing.

Crispy Chicken Poké

De Crispy Chicken Pokeé bestaat uit krokante kip, komkommer, edamame, wortel, rode ui, sesam mx, krokante uien en Natsumi-dressing.

Poke bowl gerookte kip

Benieuwd naar onze andere Poké bowls?

Veggie Poké

VEGGIE-POKE

Crispy Chicken Poké

CRISPY-CHICKEN-POKÉ

Classic Salmon Poké

CLASSIC-SALMON-POKÉ

Chicken Poké

CHICKEN-POKÉ

Ebi Tempura Poké

EBI-TEMPURA-POKÉ

Spicy Shrimps Poké

SPICY-SHRIMPS-POKÉ

Kip

De kip is tevens de meest voorkomende vogelsoort ter wereld. Er zijn op de wereld 52 miljard kippen. Er bestaat een zeer groot aantal rassen. Een kip wordt voortal gebruikt als voedsel. In heel de wereld, dus ook in Nederland, wordt kip gezien als een lekkernij. Kip wordt vaak gebruikt bij een buffet. Men kan kip eten op brood of op een toastje. Maar ook in een Poké bowl. Kip wordt in veel gerechten gebruikt. Je hebt heel wat maaltijden die je met kip kunt bereiden. Een van de gerechten die je met kip kunt klaarmaken is natuurlijk de overheerlijke Poké bowl.

Bent u al geïnteresseerd in onze poke bowls met kip, of bent u nog niet helemaal overtuigd? Wij geven graag nog even aan wat de voordelen van een poke bowl kip bij The Pokébar in Den Haag zijn!

  • Kip bevat veel eiwitten dat gezond is voor het lichaam en de afbraak van schadelijke stoffen
  • In vergelijking tot ander vlees bevat kip erg weinig vet en is het mager vlees dat vervolgens weer goed is voor het cholesterol
  • Bij The Pokebar kunt u kiezen wat u het lekkerste vindt. Wij hebben namelijk poke met gerookte kip en gefrituurde kip
  • Uw poke bowl kip kunt u geheel zelf samenstellen met alle ingrediënten die u lekker vindt.
  • Veel groente en veel fruit. Dus naast dat wij lekkere ingrediënten gebruiken, bereiden wij voor u ook een gezonde maaltijd
Poke bowl gerookte kip

Onze locaties

Locatie The Pokébar Den Haag

The Poké Bar heeft twee vestigingen in Den Haag. De eerste vestiging is in de foodhal MingleMush gelegen naast centraal station en de tweede vestiging is aan de Grote Halstraat 20 in het centrum. Vanuit de vestiging aan de Grote Halstraat 20 worden de poké bowls en sushi ritto´s ook thuisbezorgd. De openingstijden zijn op maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 20.30 uur.

Veelgestelde vragen

Ja, wij bezorgen ook.

Ja zeker, in het menu onder “Winkel” kunt u online bestellen. Het is mogelijk om te kiezen voor bezorgen of afhalen.

Nee dit is bij ons niet nodig, u kunt gewoon langs komen.

Dat is bij ons geen probleem! U kunt kiezen voor een vegetarische poké bowl of zelf eentje samen stellen.

TO TOP