Over ons

De oprichters Su Fang en Li-xiang zijn neven van elkaar. Beide opgegroeid in de omgeving Den Haag. Na de havo zijn zij beiden gaan studeren aan de Hogeschool van Rotterdam. Met de diploma bedrijfseconomie op zak, zochten ze naar een nieuwe uitdaging en gingen ze de hele wereld over. Tot hun verbazing kwamen ze steeds het Poké concept tegen wat ze nog niet in Nederland kende. 

Het idee kwamen ze voor het eerst tegen wanneer ze op vakantie waren in New York.
Tot hun verbazing was het zo snel, makkelijk, gezond en ongelooflijk lekker. Eenmaal teruggekeerd in Nederland hadden zij beide trek in Poké, maar dit concept bestond toen helemaal niet in Nederland. Toen ontstond het idee om The Poké Bar te openen. Vanaf april 2017 kunt u heerlijke Poké Bowls en Sushi Ritto’s halen in het gloednieuwe Foodhal MingleMush in Den Haag gelegen naast Centraal Station. Sinds november 2017 is ThePokéBar ook te vinden aan de Grote Halstraat 20 in centrum Den Haag, vanuit deze vestiging worden de poké bowls en Sushi Ritto’s ook thuisbezorgd.

Like and share!


 Like en share onze Facebook pagina voor aanbiedingen en winacties

Like ons op facebook  →

Volg ons op instagram. Maak foto’s van jouw Poké Bowl of Sushi Burrito en gebruik #Thepokebarnl #Pokebowl. We kiezen elke week een foto uit van jullie voor onze Wall of Poké

Volg ons op instagram  →

Volg ons op Pinterest voor mooie Poké foto’s en meer

Volg ons op Pinterest  →