Poké bowls zijn de trend van dit moment. Dit komt vooral, omdat de poke bowls bomvol smaak zitten, gezond zijn en je er eindeloos mee kunt variëren. Maar ook omdat een pokebowl de perfecte maaltijd is. Naast dit is The Poké Bar een van de eerste die de poke bowl naar Den Haag heeft gebracht.

Wat is poké bowl?

De meeste mensen vragen zich af wat een poke bowl is. Een pokébowl is een traditioneel gerecht uit Hawaii en spreek je uit als poke-ee. Poké bestaat oorspronkelijk uit rijst, in blokjes gesneden rauwe vis zoals zalm en tonijn, en verschillende toppings, geserveerd in een kom. Deze ingrediënten komen uit de Aziatische keuken die je veel op Hawaii ziet. Door al deze verschillende verse ingrediënten ziet de bowl er niet alleen aantrekkelijk uit, maar is het ook een ware smaakexplosie. Tegenwoordig is het zo geëvolueerd dat het op allerlei manieren gegeten kan worden. Niet alleen op een bedje van rijst, maar ook met salade, chips of gerold in een Sushi Burrito. Ben je geen fan van rauwe vis, dan kun je kiezen uit kip, garnalen of tofu. Veel verschillende smaken en voor ieder wat wils

Poké bowls

In The Poké Bar in Den Haag kunt u een kijkje nemen en de overheerlijke poke bowls proeven. Kom langs om uw favoriete smaakcombinatie te vinden. Wij hebben diverse soorten pokebowls met uiteenlopende ingrediënten. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten poke bowls die wij uit de lekkerste ingrediënten hebben samengesteld, maar let op, uw poke bowl zelf samenstellen kan natuurlijk ook!

  • Classic Salmon Poké
  • Classic tuna Poké
  • Spicy Shrimp Poké
  • Chicken Poké
  • Ebi Tempura Poké
  • Veggie Poké
  • Sweet Hawaiian Poké
  • Crispy Chicken Poké

In ons poke bar in Den Haag kunt u een kijkje nemen en de overheerlijke poke bowls proeven. Iedere bowl is beschikbaar in een klein of een groot formaat, zo hebben we een lekkere maaltijd voor de kleine of grote trek. Zo kunnen wij voor u de perfecte poke bowl klaarmaken.

Locatie poke bar Den Haag

The Poké Bar heeft twee vestigingen in Den Haag. De eerste vestiging is in de foodhal MingleMush gelegen naast centraal station en de tweede vestiging is aan de Grote Halstraat 20 in het centrum. Vanuit de vestiging aan de Grote Halstraat 20 worden de poké bowls en sushi ritto´s thuisbezorgd. De openingstijden zijn op maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 20.30 uur.

Heeft u een vraag over onze poké bowls?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze poke bowls of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Bel ons op 070 406 4548. Stuurt u liever een mailtje? Dan kunt u een mail sturen naar info@thepokebar.nl. Ons team staat klaar om u bij al uw vragen te helpen.

 

TO TOP