Gelooft u nog steeds dat suikervrij eten saai, tijdrovend of zelfs niet lekker is? Probeer dan de poke bowl met zalm! The Poké Bar in Den Haag heeft de lekkerste poke bowls met zalm. De poke bowl met zalm zit bij ons boordevol smaak. Verder is het ook heel gezond en kunt u het bij ons makkelijk variëren.

Zalm

Zalm is een van de beroemde vissoorten. Een zalm heeft een afmeting van 75 cm tot 1,5 meter. De term “zalmen” wordt meestal gebruikt voor de trekvissen. Een zalm kwam oorspronkelijk alleen in de noordelijke wateren voor maar door uitzetting en kweek zijn ze nu over in de hele wereld aanwezig. De zalm paait in zoet water. Na één tot drie jaar trekt hij naar het zoute water. Zalm wordt vooral gebruikt als voedsel. In heel de wereld, dus ook in Nederland wordt zalm gezien als een lekkernij. Gerookte zalm wordt vaak gebruikt bij een buffet. Men kan zalm eten op brood of op een toastje. Maar ook in een poke bowl.

Poke bowl met zalm

The Poké bar verkoopt verschillende soorten poke bowls. De poke bowls waar zalm in zitten zijn de:  

– Classic Salmon Poké

De classic salmon poké bestaat uit zalm, edamame, wakame, wortel, sesam mix, masago en speciale ponzu-dressing.

– Sweet Hawaiian Poké

De sweet hawaiian poké bestaat uit zalm, mango, edamame, knapperige maïs, komkommer, lente-ui en zoete mango dressing.

In ons poke bar in Den Haag kunt u een kijkje nemen en de overheerlijke poke bowls met zalm proeven. Kom langs om uw favoriete poke bowl met zalm te vinden. Zo kunnen wij voor u de perfecte poke bowl met zalm klaarmaken.

Locatie poke bar Den Haag

The Poké Bar heeft twee vestigingen in Den Haag. De eerste vestiging is in de foodhal MingleMush gelegen naast centraal station en de tweede vestiging is aan de Grote Halstraat 20 in het centrum. Vanuit de vestiging aan de Grote Halstraat 20 worden de poké bowls en sushi ritto´s thuisbezorgd. De openingstijden zijn op maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 20.30 uur.

Heeft u een vraag over onze poké bowl zalm?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze poke bowls of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Bel ons op 070 406 4548. Stuurt u liever een mailtje? Dan kunt u een mail sturen naar info@thepokebar.nl. Ons team staat klaar om u bij al uw vragen te helpen.

TO TOP